خرداد
۲۴
۱۳۹۶

سالاد عدس

با سبزیجات در بیشتر مواقع میتوان غذاهای لذت بخش تازه ای تکمیل نمود. آموزشی داریم تحت عنوان سالاد عدس که امیدواریم مورد بهره برداری شما قرار گیرد.

مواد ضروری برای سالاد عدس
کلم بروکلی تازه ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
لیمو ترش ۱ عدد
لیمو ۱ عدد
زنجبیل رنده شده ۱/۲ قاشق چایخوری
سیر ۱ حبه درشت
برگه فلفل قرمز له شده ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
روغن کنجد ۱ قاشق سوپخوری
پیاز قرمز یک نصف
مغز بادام ۱۰۰ گرم
عدس نیم پز ۲۵۰ گرم
جوانه ۱ مشت
نمک وفلفل سیاه به میزان دلخواه

قارچ ۱۲ عدد

طرز تهیه سالاد عدس

ابتدا عدس را بشورید و با ۳ پیمانه آب و پودر کاری روی حرارت متوسط بپزید، با این وجود‌ له‌ نشود. وقتی‌ عدس پخته شد در یک آبکش بریزید تا آب آن کشیده شود و خنک شود.

قارچ‌ها را حلقه کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه داغ کنید. آنقدر تفت دهید تا طلایی شوند و آب آن بطور کلی بخار شود. سپس زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید.
بقیه مواد رامخلوط كرده و میل کنید.

اگر پیرامون سالاد عدس نظری دارید لطفا با ما به اشتراک بگذارید.

منبع

حتما بخوانید   پیلاف روسی

      مطالب مرتبط

درباره نویسنده: کامران سبزپوشان