خرداد
۱۴
۱۳۹۶

کشک کدو غذای کرمانی

با سبزیجات در بیشتر مواقع میتوان غذاهای لذت بخش تازه ای تکمیل نمود. آموزشی داریم تحت عنوان کشک کدو غذای کرمانی که امیدواریم مورد بهره برداری شما قرار گیرد.

کدو سبز ۸ عدد

کشک ۱ پیمانه

پیازداغ ۲ قاشق غذای خوری

سیر داغ به میزان ضروری

نعناع داغ به میزان ضروری

مغز گردو ۳۰ گرم

نمک، فلفل،زردچوبه به میزان ضروری

روغن به میزان ضروری

طرز تهیه کشک کدو :
کدوها را پوست بگیرید و سرخ کنید.(اگر رژیم دارید میتوانید بخار پز کنید)در ظرف دیگری، پیاز و سیر را خرد و سرخ کنید و به کدوها اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم ، در همین نقطه اضافه کنید.

اکنون در ظرف را بگذارید تا کدوها آب بیندازند و کم کم آب آن‌ها کشیده شود. در صورت علاقه میتوانید ۲عدد گوجه فرنگی را هم خرد کرده و در غذا بریزید تا بهمراه کدوها بپزند. کدوها را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.

سپس مغز گردوی خرد شده یا پودر گردو را هم به غذا اضافه کرده و بهمراه کشک به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا آب کشک کدو تبخیر شده و کمی در تابه سرخ شود. اکنون مقدار دیگری کشک به آن اضافه کرده و در ظرف بکشید.

روی کشک کدو را با پیازداغ، سیرداغ، نعناع داغ و گردو تزئین کنید.

اگر پیرامون کشک کدو غذای کرمانی نظری دارید لطفا با ما به اشتراک بگذارید.

منبع

حتما بخوانید   صبحانه گیاهی پرانرژی

      مطالب مرتبط

درباره نویسنده: کامران سبزپوشان