خرداد
۱۰
۱۳۹۶

کیک بستنی خام گیاهی با زردآلو

با سبزیجات در بیشتر مواقع میتوان غذاهای لذت بخش تازه ای تکمیل نمود. آموزشی داریم تحت عنوان کیک بستنی خام گیاهی با زردآلو که امیدواریم مورد بهره برداری شما قرار گیرد.

کیک زردآلو

مواد ضروری برای پایه کیک زردآلو :
۱ فنجان گردو
نصف فنجان خرما، بدون هسته
یک چهارم قاشق چای خوری لوبیای وانیل
کمی نمک

مواد ضروری برای رویه و داخل کیک زردآلو :
۲ عدد موز کوچک
۶ تا ۷ عدد زردآلو
نصف فنجان روغن نارگیل، آب شده
نصف فنجان تکه های ریز نارگیل
طرز تهیه کیک بستنی خام گیاهی با زردآلو :
گردوها را در ابزار غذاساز یا خردکن بریزید و ابزار را روشن نمائید تا بطور کلی گردوها ریز شوند. باقی مواد برای پایه کیک را به غذاساز اضافه نمائید و بطور کلی مخلوط کنید تا به شکل یک توپ خمیری درآیند.
یک قالب کیک گرد با دیوارهای قابل جدا شدن به اندازه ۲۰ تا ۲۲ سانتی متر بردارید و خمیر را بصورت یک لایه باریک در کف قالب فشار دهید. در شرایطی که مواد رویه و داخل کیک را تکمیل می کنید، قالب را در یخچال قرار دهید.
موزها را پوست بگیرید و خرد کنید. هسته های زردآلوها را در آورید و زردآلوها را خرد کنید. تمام مواد به جز تکه های ریز نارگیل را در ابزار غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مانند پوره شود. سپس نارگیل را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید و مخلوط را در شکل کیک گرد بر روی پایه کیک بریزید.
کیک را در فریزر برای حداقل ۲ ساعت قرار دهید تا سفت شود. دیواره های قالب را جدا کنید و کیک را برش بزنید.
تکمیل ی سرو است.

حتما بخوانید   خوراک سیب زمینی ترش

اگر پیرامون کیک بستنی خام گیاهی با زردآلو نظری دارید لطفا با ما به اشتراک بگذارید.

منبع

      مطالب مرتبط

درباره نویسنده: کامران سبزپوشان